babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

WaterWipes Törlőkendők 100%-ban biológiailag lebomló kivitelben (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

WaterWipes Törlőkendők azonos tisztaságban, azonos minőségben, de most már 100%-ban biológiailag lebomló kivitelben.

Bemutatjuk a világ legtisztább baba törlőkendőjét és az egyetlen terméket, mely tökéletes választás az újszülöttek és az érzékeny bőrrel rendelkezők számára. Az új WaterWipes BIO Törlőkendők 100% -ban Viszkózból készült anyag, Biológiailag lebomló, egyéb káros anyagot nem tartalmazó, teljesen műanyag mentes, zöld energia felhasználásával készültek, hogy immáron ne csak a bőrünket, de a bolygónkat is védjék.

 

Próbáld ki most 10 % kedvezménnyel a cikk végén található kuponnal!

 

Mitől olyan tiszta és hatékony a WaterWipes?

 

Az egyedülálló víztisztítási technológia, a WaterWipes által használt víz teszi egyedivé. Lehetővé teszi az alapos és hatékony tisztítást minimális összetevők felhasználásával. A víz egy hétfokozatú tisztítási folyamaton megy keresztül, speciális szűrők által, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket, lágyítják és tisztítják a vizet. Ez a technológia teszi a WaterWipes-t a világ legtisztább törlőkendőjévé, amely tökéletes választás a legérzékenyebb bőr, például az újszülöttek és a koraszülöttek bőre számára is!

 

Tökéletes a Babának, Kíméletes a Földünknek

 

A WaterWipes mindig a baba bőrét helyezte előtérbe. Most, ÚJ 100% -ban biológiailag lebomló törlőkendőkkel a szülőknek már nem kell választaniuk, azt teszi, ami a legjobb a baba bőrének, és kíméletes bolygónknak. A teljesen természetes alapanyag selymesen puha, erős és rendkívül nedvszívó, gondoskodik a gyengéd, hatékony tisztításról, és nem szakad szét a kezében. Így teljesen nyugodtan tisztíthatod és ápolhatod gyermeked bőrét.

 

A WaterWipes Biológiailag lebomló törlőkendők különböző kiszerelésekben továbbra is két típusban érhetők el Magyarországon. A WaterWipes Babatörlőkendők és a WaterWipes Szappanbogyó törlőkendők.

 

Hol érhető el a WaterWipes törlőkendő család?

 

Természetesen a WaterWipes Webáruházban. Ezen kívül a TESCO Hipermarketekben, Auchan, Rossmann üzletekben, a Mini-Manó Babacentrumban, Babaszafari és Kangaboo gyerek üzletekben. Online pedig a legnagyobb partnerek: Pelenka.hu, Careclub, Zöldbaba áruház.

 

Amennyiben szeretnéd kipróbálni a WaterWipes Biológiailag lebomló törlőkendőket, most kedvezménnyel megteheted az alábbi áruházakban:

https://shop.waterwipes.hu/

https://okke.hu/

 

A vásárlásod végén add meg a BMHIRLEVEL-202108 Kupont és máris 10% kedvezménnyel vásárolhatsz.

 

 

Ajánló

Bemutatjuk a világ legtisztább baba törlőkendőjét
Számíts néhány álmatlan éjszakára!
Amikről még nem hallottál.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Egyetlen szál sem fut véletlenül az életedbe. Nincs olyan, hogy csak úgy érzed, hogy szóba kell vele állnod, hallgatsz a késztetésre, megteszed, és annak nincs oka. Ha az érzéseid vezetnek, a sorsod vezérel.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!